Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

9 beauty hacks που θα κανουν τη ζωη σας ευκολοτερη!



Γεια σας κοριτσια μου! Εδω είμαι και πάλι για να σας δείξω κάποια κολπα που εμένα με βοήθησαν πολύ. Κατά καιρούς διαβαζω πολλά άρθρα για beauty hacks, μάζεψα λοιπόν όσα έχω δοκιμάσει και μου φάνηκαν πραγματικά χρήσιμα να μοιραστώ μαζί σας.



   1. Νομίζω πλέον οι περισσότερες το έχουμε δει ή το έχουμε διαβάσει κάπου! Ο σωστός τρόπος για να μπεί το κονσιλερ είναι σχηματίζοντας ένα τρίγωνο κάτω απο το μάτι, και όχι κυκλο διότι αυτό φαίνεται στο πρόσωπο μας σαν ''μασκα''!


   2. Όλες κανουμε αυτό το λάθος δοκιμάζοντας ενα μεικ απ ή μια πούδρας στο χέρι μας για να βρούμε τη σωστη αποχρωση. Είναι λάθος! Το χέρι μας με το προσωπό μας δεν έχουν καμία ταυτιση ούτε στην απόχρωση ούτε στην κάλυψη. Δοκιμάζοντας ένα προιόν στο ΄χερι πιστεύουμε οτι είναι καλυπτικο και στο χρώμα μας και όταν τα βάζουμε στο προσωπό μας καταλαβαίνουμε οτι δεν υσχίει αυτό. Το καλύτερο λοιπόν σημείο για να καταλάβουμε τη σωστή απο χρωση είναι ο λαιμός μας.

  3. Καθεσε βάφεσαι ώρες για να βγεις έξω και με τη πρώτη μπουκιά/τσιγάρο/καφέ το κραγιον έχει εξαφανιστεί ή πασαλειφθεί στα δοντια και σε όλο σου το προσωπο! Αυτό λοιπόν δεν θα συμβεί αν αφου βάλεις κραγιόν βάλε λίγο χαρτί απο πάνω και ταμποναρισε με λίγο πουδρα πανω στο χαρτί. Αυτό θα τραβήξει την υγρασία και θα κάνει το κραγιον πιο σταθερο για περισσοτερες ώρες!





 4. Αχ αυτο το eyeliner! Εχω δοκιμάσει τα πάντα για να βγει ωραία και σωστή η γραμμή και τίποτα! Ωσπου βρήκα αυτή τη φωτογραφία δίπλα και σώθηκα!! Με 6 απλά βηματάκια μπορείς να βάλεις σωστά eyeliner και να βγεί το ίδιο αποτέλεσμα και στα δύο μάτια!!







 5. Ποσες φορές μου έχει τύχει βγάζοντας τα φρύδια μου να μη ξερω πια είναι η σωστή τρίχα για να βγάλω ώστε να μη χαλάσω το σχήμα. Βρήκα λοιπόν τη λύση! Σχημάτισε τα φρύδια σου και βαψτα με ένα έντονο χρωμα (ασπρο/πρασινο/κοκκινο) και στη συνέχεια βγάλε όσες τρίχες δεν βρίσκονται μέσα στο βαμμένο κομματι! 




 6. Σε όλες έχει συμβεί νομίζω τουλάχιστον μία φορα να έχουμε αγοράσει μολύβι ματιών ή χειλιών που ήταν τόσο σκληρό και δεν έβγαζε χρώμα, Ένας έυκολος τρόπος λοιπόν είναι να καψεις λίγο τη μύτη του μολυβιού με έναν αναπτήρα, αστο να κρυωσει λίγα δευτερόλεπτα και πραγματικά θα ξετρελαθείς με το πόσο μαλακό και έυκολο στη χρήση θα είναι μετά!


7.  Τα χείλη σου είναι ξερά και δεν έχεις καποιο balm ή scrub  η λύση είναι απλή. Ανακάτεψε λίγο μαυρη ζαχαρη, μέλι και λάδι και τρίψε τα χείλη σου με αυτό. Ξεπλυνέ το και βάλε απο πάνω λίγη βαζελίνη ή κεραλοιφη. 




8. Σου τελείωσε η μάσκαρα; Είσαι σίγουρη; Πάρε ένα μπολ και βάλε ζεστό νερό. Τοποθέτησε τη μάσκαρα μέσα και αφησε την για λίγα λεπτα    Η ποσότητα που έχει μείνει στα τοιχώματα θα κατέβει κάτω και θα έχεις                                                τουλάχιστον αλλες 3-4 φορές να τη χρησιμοποιήσεις!


9. Θες το αρωμα σου να διαρκέσει περισσότερο? Πρίν τοποθετήσεις κάποιο αρωμά βάλε πάνω στα σημεία λίγη βαζελίνη και μετά ψέκασε. Το άρωμα θα διαρκέσει τουλάχιστον τη διπλάσια ωρα!

Αυτά ήταν λοιπόν κάποια τρικς που με βοήθησαν εμένα στην καθημερινότητα μου. Ελπίζω να σας άρεσαν και να σας βοήθησαν και εσάς. Πείτε μου και εσείς τι άλλα πράγματα σας βοηθάνε εσας. Θα τα πουμε σε επόμενο ποστ. Φιλιά!


4 σχόλια:

  1. Πολύ χρήσιμες και ενδιαφέρουσες συμβουλές!! Κάποιες τις γνώριζα αλλά κάποιες όχι!! Πχ αυτό με το άρωμα με εντυπωσίασε!! Πολύ ωραίο και το scrub για τα χείλη που είναι απόλυτα φυσικό!! :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολγα μου δοκίμασε το αυτό με το άρωμα και σίγουρα θα καταλάβεις τη διαφορά! Τουλαχιστον διπλή διάρκεια! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. δεν εχω δοκιμασει για το κραγιον....σιγουρα θα το κανω χχχ...........οπως δεν ηξερα για για το μολυβι ματιων.....χρησιμες συμβουλες.....ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις! Το κραγιόν μένει σταθερό για πολύ περισσότερο. Εμένα με έσωσε! Φιλιά πολλα

      Διαγραφή

 

Sam's Beauty World Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang