Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

REVIEW Maybelline Palette : The nudes

Γεια σας κορίτσια μου, σκεφτόμουν να κάνω τα αγαπημένα του μηνα αλλα δεν αγαπησα και πολλά προιοντα εκτός απο αυτή τη παλέτα, οπότε είπα να σας κάνω ένα αναλυτικό review.


 Η παλέτα αποτελείται απο 12 αποχρώσεις, κάποιες είναι ματ και άλλες με shimmer. Τα χρώματα είναι γιηνα, και θεωρώ οτι είναι ιδανική για καθημερινό αλλα και για πιο επίσημο μακιγιαζ.



 Επισης προσωπικα θεωρώ οτι κάποιες αποχρώσεις απο  τη συγκεκριμένη παλέτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για άλλες χρήσεις πέρα απο σκιες για τα μάτια, όπως η πρώτη απόχρωση που βλέπετε στη πρωτη φωτογραφία εγώ τη χρησιμοποιω και ως highlighter στα ζυγωματικα, την τεταρτη  για το γεμισμά των φρυδιών και την δευτερη αποχρωση στην τριτη φωτογραφία για τη  κογχη και για κοψιματα μυτης καμια φορα.





 Η αποδοση τους ειναι αρκετα καλη θα ελεγα ιδιαιτερα στις ματ αποχρωσεις, οι αποχρωσεις με shimmer δεν ειναι τοσο καλες αλλα με χτυσιμο δειχνουν αψογες. Η διαρκεια τους ειναι πολύ καλη.


Η τιμή της ήταν στα 15€ και αξίζει τα λεφτά της κατα τη γνώμη μου. Είναι μια παλέτα απο την οποιά μπορεί να εκμεταλευτεί σχεδόν όλες τις αποχρώσεις στη καθημερινοτητα σου και να μη πάει χαμένη.

Πειτε μου και εσεις αν την έχετε δοκιμάσει και πια είναι η δική σας γνώμη.
 Μεχρι το επόμενο ποστ σας φιλω!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sam's Beauty World Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang