Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Αγαπημένα και μή κραγιόν.. part 1

Γεια σας, ειπα να σας δείξω τα αγαπημένα μου και τα χειροτερα κραγιον που έχω στη συλλογή μου μιας και για μένα είναι το πιο απαραίτητο προιον για ένα μακιγιάζ. Ας δουμε λοιπόν αρχίζοντας απο τα χειρότερα!





 Κραγίον σε μορφή στυλό της ΚΙΚΟ, είναι η απόχρωση 03 και ειναι ενα πολύ ωραιο κοραλι χρωμα, δυστυχως πέρα απο την ωραία απόχρωση τιποτα αλλο καλό δεν βρήκα στο συγκεκριμένο.
Δεν έχει καθολου καλή απόδοση οπως φαίνεται και στη φωτογραφία με ενα περασμα ούτε που φαίνεται χρειαζεται χτίσιμο για να βγει το χρώμα του. Επίσης η συσταση του ειναι πολύ διαφορετική απο τα υπολοιπα κραγιον, η υφή του ειναι σαν υφή κρεμώδης σκια και δεν διαρκεί. Τελευταιο αυτό που έχω να πώ για το συγκεκριμένο κραγίον είναι για να φορεθει πρέπει τα χείλη σου να είναι αψογα ενυδατωμένα διότι δεν στρώνει καθολου σε σκασμένα χείλη και αντιθέτως τονίζει τα πετσέκια και ειδικά σε μένα που έχω και τάση να τρώω τα χειλη μου ειναι αισχος!!






Αλλα δύο λοιπον κραγιον που μετάνιωσα που αγόρασα είναι αυτά τα δύο της oriflame, το πρώτο είναι στην απόχρωση deep berry και το αλλο εχει ξεκολησει το χαρτακι οποτε δεν ξερω να σας πω αλλα είναι καφενουντ χρωμα. Δεν μπορώ να πω οτι έχουν και την καλυτερη αποδοση στο χρωμα, χρειαζεται τουλαχιστον 2 στρωσεις για να φανει το χρωμα, δεν είναι καθόλου ενυδατικά αντιθέτως η συνθεση τους ειναι αρκετα ξηρη με αποτελεσμα μετα απο 2 το πολύ ωρες να γεμιζουν κομματακια τα χειλη σου απο κραγιον και πετσακια γενικα να γινονται ενα χάλι και προφανώς είναι αδύνατον να το ανανεώσεις οποτε ποτε ξανα κραγιον απο την oriflame!


 Και κλεινω τα χειροτερα κραγιον με αυτό εδώ, που δεν ειναι τοσο κακο αλλα δεν εμεινα ευχαριστημένη με αυτή την απόχρωση. Είναι της εταιρείας 2Β που η αληθεια είναι οτι δεν την είχα ξανα ακούσει, αποχρωση 16 fuchsia crush, είναι λοιπον ένα πανέμορφο ροζ φουξ χρώμα αλλα ειναι περλε και είναι τοσο ασχημη αυτη η γυαλαδα που κανει τοσο γυφτια δεν ξερω πως να περιγραψω αυτην την ασχημια! Εχουν καταστρεψει ενα τοσο ομορφο χρωμα πραγματικα! Δευτερο αρνητικό είναι οτι ειναι και αυτό αρκετά ξερό σαν συσταση αλλα εχει καλή αποδοση.


Αυτά ηταν λοιπόν κραγιον τα οποιά εμενα δεν με αφησαν ικανοποιημενη καθόλου. Πείτε μου και εσείς αν θέλετε αν εχετε δοκιμασει καποια απο αυτά ή οτι αλλο θελετε.. Στην επόμενη ανάρτηση θα γράψω για τα αγαπημένα οπως Stay Tuned <3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sam's Beauty World Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang